Dhr

★★★★★
5 5 1
Cliënten van zuiderveld zijn bijzonder verrast met pizza’s en salades!! Dank namens ons allen!!!

heerlijk en gezellig

★★★★★
5 5 1
Met vrienden heerlijk gegeten in een gezellige sfeer. Het eten was weer echt heel erg lekker. Gert-Jan en Corrie

Gewoon super

★★★★★
5 5 1
Komen hier met regelmaat zelfs onze trouwe viervoeter is hier welkom. Sfeer en eten is gewoon super en ook betaalbaar. De chef...... cheffin... zijn beiden van top kwaliteit en in voor een praatje. Als je 1 keer komt dan kom je vast vaker. In 1 word geweldig.

Heerlijk

★★★★★
5 5 1
Wij hebben super lekker gegeten hier . Hele eerlijke en aardige mensen die kwaliteit op je bord leveren . Echt een aanrader als je van lekker eten houd . De zelf gemaakte Griekse kruiden van de eigenaar laten je nog een keer terug komen.

Dhr.

★★★★★
5 5 1
Vorig jaar met de Kerst hier gegeten, afgelopen zaterdag voor de 80ste verjaardag van m'n vader hier ook gegeten met de familie. Nul klachten. Alles perfekt in orde. Gezellig. Uitstekende service, leuke sfeer, en fantastisch eten.

Het was héérlijk!

★★★★★
5 5 1
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten, ook onze Griekse schoondochter en kleindochters waren erbij, héél enthousiast over de kwaliteit. Voor herhaling vatbaar!

Mevrouw,

★★★★★
5 5 1
Reunie met oud klasgenoten van 50 jaar geleden. Super buffet van onze Griek uit Herveld. Grote klasse. Netjes thuisbezorgd en super lekker en méér dan voldoende.

Verrassend lekker

★★★★☆
4 5 1
Na het boodschappen halen in Herveld bij de Griek naar binnen. Gezellig druk en het eten is voortreffelijk. Alles vers en niet te weinig. Later op de avond live muziek en je wil niet naar huis. Zeker een aanrader in de Betuwe.

echt authentieke griekse keuken

★★★★★
5 5 1
Echt een aanrader!. Gezellige sfeer, perfecte keuken en gezellige entourage. Echt een aanrader!

Superrrrrrrr, lekker, geweldig.

★★★★★
5 5 1
Met regelmaat komen we bij de Griek om te eten. Het eten is perfect, de sfeer geweldig. Fotios en Barbara twee ontzettende lieve mensen. Ik zeg altijd als wij daar aankomen, dat het lijkt of dat ik thuis kom. Ik raad alle mensen aan als je lekker wilt eten in een gezellige warme omgeving, ga dan naar de Griek in Herveld, je zult er zeker geen spijt van krijgen en weet ook bijna zeker dat je er vaker terug zult komen. Mirjam en Frans

Heerlijk!

★★★★☆
4 5 1
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten met z'n vieren. Wij hebben voor de proeverij/ tapas gekozen. Prima keuze en ruim voldoende. Wij komen zeker nog terug!

geweldig

★★★★★
5 5 1
na een aantal keer geweldig lekker te hebben gegeten en een paar gezellige uurtjes tot in de late uurtjes te hebben gehad hebben we ook onze bruiloft daar gevierd. het was in 1 woord fantastisch wat een mooie en lekkere middag en avond hebben we daar mogen beleven. het heeft ons die dag en al die andere dagen en uurtjes aan niets ontbroken.

fantastisch

★★★★★
5 5 1
Het was fantastisch, verjaardag sfeertje was zelfs geregeld. Lekker gegeten, goede fantastische kok, leuke lieve bediening. Zeker komen we terug. Meer schrijf ik niet, want uiteindelijk is het zo: GOEDE WIJN BEHOEFT GEEN KRANS. Groeten. Chris, Ingrid en Thed uit Gendt.

Heerlijk gegeten

★★★★★
5 5 1
Lekker gegeten in het restaurant vol gezelligheid. Je kon echt proeven dat alles zelf gemaakt was. Kortom, zeker aan te raden!

Beste Meesterkok ooit.

★★★★★
5 5 1
Na een aantal jaren jou niet gezien te hebben was het weer als vanouds om bij jou en je vrouw te kunnen eten in je mooie restaurantje. Wat hebben wij weer genoten van speciale Griekse smaken.  Je bent het nog steeds niet verleerd, voor ons ben en blijf je de beste Griekse Meesterkok ooit. Niemand kan jou kookkunst evenaren, en jou spontane gezelligheid is zo knus en heerlijk dat we weer verliefd zijn op jou plekje daar in Herveld. We zullen wederom zoals daarvoor vaker naar jou toe gaan om heerlijk de vlees gerechten te mogen proeven.  Chapoo Fortios en Barbara. We zullen nog lang genieten van jullie.  Groetjes Peter & Karin

Grote kunst

★★★★★
5 5 1
Het eten bij onze Griek was afgelopen donderdag weer van grote klasse. De combinatie van smaken die de Meesterkok bij elkaar weet te zoeken is op zicht een KUNST.  Griek Ba dankt en tot snel.

Lekker

★★★★★
5 5 1
Was heerlijk nooit zo lekker gegeten kom zekers vaker veel suc6 nog

Zeer goed

★★★★☆
4 5 1
Laatst gegeten bij de Griek in Herveld, het was heerlijk. leuke gezellige bediening. Heerlijk eten.

Naam
E-mail
Titel
Waardering
Recentie tekst